Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax komt met speciaal thuisshirt voor vrouwelijke supporters!

Niet alleen de mannelijke supporters van Ajax worden woensdag goed bediend met een thuisshirt voorzien van het oude logo… Voor 'Amsterdames' hangt het nieuwe tenue namelijk ook in de fanshop, maar dan met vrouwelijke vormen.

14 juli 2021 - 10:22
Vrouwshirt800
Op de vrouwelijke variant zien we ABN-AMRO als sponsor. © Ajax Life

Het is erg tof dat de club ook denkt aan de vrouwelijke aanhang. De vraag naar thuisshirts met vrouwelijke pasvormen is er eentje die jaarlijks terugkeert. We hebben goed nieuws, want Ajax luistert wederom naar de roep om een damesshirt.

Ook op het thuisshirt voor dames prijkt het oude logo op de borst. De sponsor Ziggo zien we op dit shirt niet terug en is vervangen door dat van ABN-AMRO, zoals Ajax Vrouwen dat ook draagt tijdens wedstrijden.

Aanbevolen
Ajax presenteert klassiek thuisshirt met oude logo!

Verder is het shirt behoorlijk getailleerd en loopt het aan de onderzijde rond af, in tegenstelling tot de mannelijke variant die een rechte onderkant heeft. Verder is het shirt identiek. Shirtjes worden verkocht in de maten XS tot en met 2XL.

Koop je het shirt als lid van SV Ajax online? Dan is het is goed om te weten dat het online invullen van je lidnummer om korting te krijgen niet meer werkt. Als je bent ingelogd in het Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap, wordt de korting automatisch verrekend.

Aanbevolen
Ajax maakt feestje van lancering nieuwe thuisshirt

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >