Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Luid de zomerstop in en win een rode Kamado Joe Junior!

De zon breekt steeds vaker door, de temperaturen klimmen omhoog en het seizoen van Ajax zit erop. Oftewel: de zomerstop is begonnen. Om deze Ajaxloze periode toch goed in te luiden, geven wij een rode Kamado Joe Junior weg!

03 juni 2021 - 09:00
Kamadojoejuni800
Lucky heeft de barbecue al even uitgeprobeerd en goedgekeurd! © Ajax Life

We snappen best dat je ook wel een grote barbecue zou willen winnen, maar deze juniorvariant is ook fijn hoor! De kleinere Kamado Joe is makkelijk draag- en vervoerbaar, waardoor je ‘m overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal voor een picknick, een EK-buurtfeestje of op de camping bijvoorbeeld! Mits het allemaal weer kan natuurlijk.

Maar dat komt vast goed! Zet je biertjes dus maar vast koud, haal het vlees in huis en trek een barbecueschort over je schouders. En… doe mee aan onze prijsvraag! Wij geven namelijk een Kamado Joe Junior (ter waarde van €549,-) weg. De barbecue is volledig rood, dus dat voelt vast vertrouwd tussen je andere Ajaxspullen!

Om kans te maken op de barbecue moet je wel eerst het goede antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag is alleen voor leden van Ajax Life en je kunt meedoen tot en met zondag 20 juni. Kort na het sluiten van de prijsvraag nemen we contact op met de winnaar.

Prijsvraag: welke oud-Ajacied speelde de meeste interlands voor Oranje?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >