Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dit moet je weten over het verlengen van je seizoenkaart!

We kijken vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin we eindelijk weer met zijn allen naar Ajax mogen. De vooruitzichten op volle stadions zijn rooskleurig, dus het is hoog tijd om jouw seizoenkaart te verlengen.

15 juni 2021 - 10:15
Verlengeninfo800
Tjonge, wat kijken we hier naar uit! © De Brouwer

Het is sowieso goed om te weten dat Ajax de prijzen voor het derde jaar op rij niet verhoogt. Ook past de club geen indexatie toe, terwijl de voordelen als tien procent korting in de Ajax Fanshop en voorrang bij kaartverkoop gewoon van kracht blijven. Wat ons betreft hulde voor de club! 

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dinsdag 15 juni om 10.00 uur terecht in de ticketshop van Ajax om hun seizoenkaart te verlengen. Er staat voor iedereen een reservering klaar, waarna het slechts een kwestie van afrekenen is. Kom je er toch niet uit? Check dan de video in de informatiemail over het verlengen. 

Zoals het er nu naar uitziet, start het nieuwe seizoen in een volle Johan Cruijff Arena, maar mocht er door de overheid worden besloten dat er toch met beperkt publiek wordt gespeeld, dan worden de beschikbare plaatsen via een loting verdeeld onder de seizoenkaarthouders. 

Aanbevolen
Handig! Zet speelschema Ajax met enkele klikken in je agenda!

Je loot als seizoenkaarthouder automatisch mee en wordt hier per e-mail van op de hoogte gehouden. Als je wordt uitgeloot, kun je aan het einde van het seizoen kiezen voor compensatie ter waarde van 1/17e van je seizoenkaartprijs. Ben je wel ingeloot, maar kun je niet naar het stadion? Dan krijg je géén mogelijkheid tot compensatie. Je kan je ticket middels de Ajax-app wel gewoon doorsturen naar een andere Ajacied.

Het is een heerlijk idee dat we straks weer met zijn allen naar Ajax mogen. Een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs is nog wel aan de orde, maar de gedachte aan een volle Johan Cruijff Arena doet watertanden. Genoeg reden om je seizoenkaart te verlengen dus!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >