Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax vindt in Anderlecht sparringpartner voor nieuwe seizoen

Ajax heeft zijn eerste oefentegenstander in aanloop naar het nieuwe seizoen gevonden. De kampioen speelt op vrijdag 16 juli een vriendschappelijk potje tegen RSC Anderlecht. Het duel wordt om 19.30 uur afgewerkt in het Lotto Park.

09 juni 2021 - 12:38
Ajaxanderlecht800
Ajax oefende in het verleden al vaker tegen de Belgen. © Pro Shots

Op de dag dat het conceptschema voor 2021/2022 bekend werd gemaakt, is er ook meer duidelijk geworden over de oefencampagne van Ajax. Na wat heen-en-weer-geflirt op Twitter kwamen Ajax en Anderlecht tot een definitieve afspraak voor een oefenpotje. 

Het duel wordt gespeeld op vrijdag 16 juli, vlak na afloop van het EK en overige interlandverplichtingen. Een groot deel van de Ajacieden is dan nog met vakantie, dus we gokken zomaar dat er tegen de Belgen een B-garnituur op het veld verschijnt.

Hoe dan ook, er wordt om 19.30 uur afgetrapt in het Lotto Park. In het verleden werd er wel vaker geoefend tegen Anderlecht, vraag dat maar aan Hassane Bandé… We hopen dat de Belgen deze keer wat voorzichtiger zijn.

Er zullen naarmate de start van het nieuwe seizoen nadert ongetwijfeld nog meer oefenpotjes bijkomen, bijvoorbeeld tijdens het trainingskamp in Oostenrijk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >