Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 10: win boek over De Ligt, Oliseh óf Ajax Jaarboek!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

03 juni 2021 - 08:57
Boekenal3 800
Heb jij nog plaats in je boekenkast? © Ajax Life

In het tiende nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans om één van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben. 

We beginnen met het boek Matthijs de Ligt. Het is nog wat vroeg om nu al met een bundel over de pas 22-jarige verdediger te komen, want de belangrijkste hoofdstukken moeten de komende jaren nog worden geschreven. Zie dit boek daarom vooral als lezenswaardig bundelwerk van eerdere verhalen, aangevuld met eigen interviews van de auteurs. 

Verder geven we exemplaren van Sunday Oliseh weg. In deze Engelstalige autobiografie beschrijft hij onder andere zijn mooie, leerzame en intense Ajaxperiode. Het boek, en zeker de Amsterdamse hoofdstukken, zijn absoluut lezenswaardig. Wie het boek heeft gelezen, kan achteraf zeggen: denk niet in beperkingen en volg vooral je eigen weg.

Tot slot maak je kans op het Ajax Jaarboek van dit seizoen. Een traditie vanaf 1992/1993 leek uit clubbesparingen verloren te gaan, maar een gewaardeerd en betaalbaar gerecht haal je toch niet zomaar van de menukaart? Dus bundelde SV Ajax de krachten met supporters en uitgeverij Brandt voor alle rood- witte fijnproevers.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 10 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de tiende editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 24 juni. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.  

Prijsvraag: Wat is er op de drie foto’s te zien die Van der Sar op zijn kantoor heeft hangen?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van SV Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >