Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Seizoensspecial Ajax Life: toetje in aanloop naar het EK

Het EK staat voor de deur, maar voor het zover is, serveren wij aan ruim 87.000 Ajacieden een fijn toetje uit als terugblik op het afgelopen seizoen. De extra dikke special over de dubbel verschijnt op vrijdag 4 juni, exclusief voor leden van de Supportersvereniging Ajax.

03 juni 2021 - 08:57
Aankondigingal10 800
We blikken met Ten Hag terug op een bijzonder seizoen. © Ajax Life

Erik ten Hag siert de cover van deze laatste editie. De kampioenenmaker blikt in een persoonlijk interview terug op een intens seizoen. Na het lezen van dit verhaal snap je nog beter waarom de Ajacieden deze zomer de accu’s broodnodig moeten opladen.

Hoewel Ajax net als in 2019 de dubbel pakte, was 2020/2021 natuurlijk een bizar seizoen zonder publiek op de tribunes. Menno Pot omlijst het afgelopen voetbaljaar in elf emoties. 

Sébastien Haller kwam in de winterstop van West Ham United over als duurste aankoop uit de clubhistorie. De eerste evaluatie van de tweede seizoenshelft maakt veel los. Nog even los van zijn (best goede) statistieken. In deze special gaat de spits in op de vele vragen die we voor hem ontvingen.

Edwin van der Sar laat in een uitgebreid interview zijn licht schijnen op het afgelopen seizoen én de toekomst. De algemeen directeur is best uitgesproken: Ajax’ ambities staan nog steeds overeind. Ongeacht de coronamalaise en aanstaande transferperiode.

Uiteraard tref je in dit nummer ook het verhaal over Ajacied van het Jaar Dusan Tadic, alsmede en uitgebreid portret van de veelbelovende eigen jeugd. De toekomst van Ajax ziet er op moment van schrijven rooskleurig uit. Talent van het Jaar Ryan Gravenberch symboliseert die kwalitatieve en sportieve rijkdom.

In de schaduw van Ajax 1 worstelde Jong Ajax zich als collectief door de Keuken Kampioen Divisie. De ranglijst vertelt niet het verhaal. 2020/2021 was misschien wel een van de meest leerzame seizoenen. In ieder geval voor de strijdvaardige Naci Ünüvar. “Ineens hadden mensen een negatieve mening over me,” aldus de creatieveling.

Verder vind je in deze laatste editie van het seizoen weer veel historie. Zo sluiten we de rubriek Nooit Meer af met een terugblik op de afgelopen 25 jaar in de Amsterdam Arena. Diverse betrokkenen leggen uit waarom de verhuizing met recht groeipijn opleverde na het vertrek uit De Meer. En dan hebben we het niet alleen over Champy en Johnny Arena.

Het laatste verhaal van het seizoen is gereserveerd voor de man die zelf geregeld intern verkondigde dat de Arena er vooral kon komen door de sportieve successen onder zijn bewind: Louis van Gaal. Een waardige Meersche Held, die zijn eigen persoonlijke herinneringen aan het stadion liet optekenen door vertrouweling David Endt.

Wil jij het magazine Ajax Life voortaan ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax! Ons magazine is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >