Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een door Gravenberch gesigneerde Ajaxbal!

Aan alle mooie dingen komt een einde, zo ook aan het Ajax Jonge Schare-ambassadeurschap van Ryan Gravenberch. Voordat het stokje wordt overgedragen, hebben we nog één laatste prijsvraag met Gravenberch voor je in petto!

27 mei 2021 - 10:32
Balgravenberch800
Kijk, dit is de bal waarop je kans maakt! © Pro Shots

Het was ondanks de coronamaatregelen een fantastisch seizoen met Gravenberch als ambassadeur. Zo wonnen twee Ajax Jonge Schare-leden een ontmoeting met de altijd vrolijke middenvelder, terwijl Gravenberch door het jaar heen ook verschillende prijzen weggaf. 

Nu het ambassadeurschap van Gravenberch er bijna op zit, hebben we nog één laatste prijsvraag voor je. We geven namelijk een toffe Ajaxbal weg, met daarop een krabbel van de jonge Ajacied. Een prima bal om mee te voetballen dus, maar je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon een mooi plekje op je slaapkamer geven.

Hoe dan ook, we kunnen ons best voorstellen dat je deze bal wil winnen. Daar moet je natuurlijk wel eerst iets voor doen, namelijk het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajax Jonge Schare-leden kunnen meedoen tot en met zondag 6 juni.

Prijsvraag: Hoe heet de door Gravenberch gewonnen trofee voor het Talent van het Jaar?

Wil jij komend seizoen ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan aan! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >