Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We sluiten seizoen af met heerlijke grinta op de wallpaper!

Natuurlijk hebben we ook na het laatste competitieduel een wallpaper voor je gemaakt! Omdat de zomer voor de deur staat (nog even geduld), moest dat een Ajacied zijn waar we blij van worden. Lisandro Martínez is er zo eentje.

17 mei 2021 - 11:15
Vitajawp800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Als we dit seizoen van Ajax samenvatten, hoor je steeds vaker het woord ‘grinta’. Het staat nog niet in de Dikke van Dale, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Spelers als Martínez, Nico Tagliafico en Edson Álvarez brachten nét dat extraatje dat bijdroeg aan de 35ste landtitel.

Tegen Vitesse (1-3) was dat net zo. Martínez speelt altijd om te winnen. Met passie, strijd en honger om als winnaar uit de duels te komen. De Latijns-Amerikaanse overgave bracht Ajax veel en de laatste treffer van deze voetbaljaargang is daar een prima voorbeeld van.

Waar de meeste spelers in Gelredome bij 1-2 stiekem al dachten aan de vertegenwoordigende elftallen, de camping, het strand of de juiste zwembroek, daar was Martínez bij de corner alert voor de 1-3. Vandaar deze wallpaper, als ode aan zijn grinta.

Volgend seizoen zijn we uiteraard weer terug met nieuwe plaatjes, maar tot die tijd zul je het met Martínez als telefoonachtergrond moeten doen. Dat is ook geen straf, toch? Oja, vergeet na het installeren geen screenshotje te sturen! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >