Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We hebben niet één, maar twee kampioenswallpapers voor je!

Onze mentions stroomden zondagavond al vol met suggesties voor de wallpaper. Na stapels met foto’s te hebben doorzocht, zijn we tot twee fraaie platen gekomen. Terwijl de kampioensschaal in het stadion werd gelift, zorgden wij buiten voor een stukje vuurwerk.

03 mei 2021 - 13:00
Wpajaemm800
Dit is een goed stel, hoor! © Pro Shots

Jazeker! Het vuurwerk dat je uit het dak van de Johan Cruijff Arena zag komen, werd aangeboden door de Supportersvereniging Ajax. Doen we graag voor onze kampioenen hoor, geen probleem! Bij het binnenhalen van een landstitel hoort nou eenmaal een stukje vuurwerk, nietwaar?

Met dank aan onze vrienden van het Jaz Hotel had de fotograaf perfect uitzicht op de rode pijlen die de lucht ingingen. Het leverde fraaie plaatjes op, met op de achtergrond een lucht die er veel dreigender uitziet dan dat-ie in werkelijkheid was. Er pakten zich namelijk helemaal geen donkere wolken samen boven de Arena.

In tegendeel! Ondanks het grote gemis van de supporters binnen het stadion, gingen de spelers toch aardig uit hun dak bij het schaaliften. Zoiets went immers nooit, vraag maar aan Davy Klaassen en Daley Blind. Of aan Dusan Tadic, die ‘pak schaal’ werkelijk uitstekend aannam. 

Twee kampioenswallpapers om uit te kiezen dus. Ga jij voor het vuurwerk of de groepsfoto met schaal? Laat het ons weten en stuur vooral een screenshotje als je één van de platen op je telefoon hebt geïnstalleerd. Nogmaals gefeliciteerd, Ajacieden! Geniet ervan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >