Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Daar is-ie: het fotoverslag van landstitel nummer 35!

De Johan Cruijff Arena bleef helaas leeg en dus besloten veel supporters hun heil te zoeken rondom het stadion. Op mobiele schermpjes zagen de Ajacieden hoe hun cluppie kampioensschap nummer 35 veiligstelde, om erna een kort feest met de spelers te vieren. Daarom presenteren we een dik fotoverslag!

03 mei 2021 - 09:22
Fotoverslag Ajaemm 1200
Neres nam het kampioensfeest heel goed aan, hoor! © De Brouwer

Overal in het land ging de wit-rood-witte vlag uit. Veel supporters keken thuis voor de buis hoe Ajax 'pak schaal' deed, terwijl ook veel Ajacieden toch naar de Johan Cruijff Arena kwamen om zo dicht mogelijk bij de spelers te zijn.

De stadionpoorten bleven dicht. Rode kruisjes. In de buitenlucht waren supporters vooral aangewezen op hun mobiele telefoon, waarop het kampioensduel met FC Emmen (4-0) werd gevolgd.

Na het laatste fluitsignaal verzamelden veel supporters zich bij het bordes. Er was vooraf opgeroepen weg te blijven, maar het was wel duidelijk dat dit niet zou gebeuren. De noodverordening die de gemeente voor veel delen van de stad had afgekondigd, gold niet in het gebied rond het stadion. 

Zo ontstond alsnog een kortstondige, maar hevige huldiging. De wisselwerking tussen supporters en spelers was er weer even en dat levert een flinke lading foto's op, waarover de meningen uiteraard nogal uiteen lopen. 

De foto's in dit XXL-fotoverslag zijn gemaakt door Björn Martens en De Brouwer. Als je klaar bent met plaatjes kijken, stem je dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >