Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verrassing! Luister naar speciale Ajax Life Podcastserie over derde ster!

Het voelt als de dag van gisteren, maar het is echt alweer bijna tien jaar geleden dat de derde ster op het shirt kwam te schitteren. Zo’n jubileum mogen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom maakten we een speciale Ajax Life Podcastserie over een van de meest memorabele momenten uit de clubhistorie. Luister je mee?

08 mei 2021 - 12:15
Derdesterpodcast800
15 mei is een dag die we nooit, maar dan ook nooit vergeten. © AFC Ajax

We hoeven niemand uit te leggen wat 15 mei voor Ajacieden betekent. Het noemen van die datum is eigenlijk wel genoeg. We hoeven niet eens op te merken dat het om 2011 gaat. Als je het hebt over 15 mei, begint iedere Ajacied te glunderen. Een mythische dag in de geschiedenis van onze club.

Het was de dag waarop eindelijk de derde ster op het shirt kwam te schitteren. De dag waarop de toen nog Amsterdam Arena werd omarmd als Ajaxstadion. De dag waarop er een einde kwam aan zeven magere jaren. De dag waarop Siem de Jong de titelstrijd definitief besliste. Een dag die we nooit, maar dan ook nooit vergeten.

In de speciale Ajax Life podcastserie blikt onze eigen Herjan Pullen terug op een van de meest memorabele kampioenswedstrijden uit de historie van Ajax. Samen met supporters van zowel Ajax als FC Twente, oud-spelers en scheidsrechter Pieter Vink gaan we tien jaar terug in de tijd en halen we herinneringen op aan 15 mei.

We trappen op maandag 10 mei af met onder andere Jan Vertonghen, om vervolgens iedere dag een nieuwe aflevering van de podcastserie uit te serveren. Zes stuks maar liefst, met als logische einddatum zaterdag 15 mei. Is er een betere manier om het tienjarige jubileum van de derde ster te vieren? Wij denken van niet! 

Oja, we geven in iedere aflevering ook nog een kampioensschaaltje weg. Check daarvoor even ajaxlife.nl/prijsvraag, waar je de antwoorden op de prijsvragen kunt invullen die in de podcast worden aangekondigd.

Je doet er sowieso goed aan om je te abonneren op onze podcast, zodat je niks mist van de derde-ster-serie en onze reguliere afleveringen. En daarna? Je moet luisteren, gewoon doen!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >