Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
SV Ajax

Verenigingsraad SV Ajax: het stemmen kan beginnen!

Gelukkig hebben wij in onze verenigingsdemocratie niks te maken met ‘andere functies’, formateurs of verkenners. SV Ajax heeft een mooie, transparante lijst met vijftig kandidaten die jou kunnen vertegenwoordigen in de verenigingsraad. De stembussen zijn vanaf 1 mei geopend!

01 mei 2021 - 09:57
Verkiezingen1200db
Ajacieden laten zich horen bij onze verkiezingen! © De Brouwer

Alle stemgerechtigde leden van Supportersvereniging Ajax opgelet: je kunt digitaal jouw stem uitbrengen op kandidaten voor onze verenigingsraad. Dat hoeft dus niet met een rood potlood en papier, maar gewoon online.

Als je vóór 1 januari 2021 achttien jaar bent geworden, kun je als lid aangeven wie jou in de raad moeten vertegenwoordigen. Je kunt op minimaal één en maximaal acht kandidaten stemmen. Of blanco.

Alle vijftig kandidaten (de vereniging leeft!) stellen zich online voor, met een fotootje en een biootje. Check vooral wat ze voor supporters en de vereniging willen betekenen. De kandidaten worden gekozen voor een eenmalige periode van vier jaar. Stemmen kan tot en met 31 mei 2021, precies om 23.59 uur. Dan sluiten de digitale stembussen weer.

Om te stemmen, heb je je lidnummer én je postcode nodig. Het lidnummer staat achterop jouw lidmaatschapskaart, of is te vinden in de welkomstmail die je ontving toen je bij ons het lidmaatschap afsloot.
 
Je lidnummer bestaat uit acht cijfers en jouw kiescode wordt samengesteld door je lidnummer (12345678) en postcode (1414 AX) aan elkaar – dus zonder spaties – in te voeren. Jouw kiescode wordt dan: 123456781414AX. Je moet echt hoofdletters invullen.

Heb je problemen met de kiescode, stuur dan een mailtje naar organisatie@svajax.nl. Mail jouw adresgegevens naar hetzelfde adres als je over de grens woont en graag wilt stemmen. Je ontvangt dan van ons een kiescode.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >