Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden gun jij minuten in laatste eredivisieduel?

Het seizoen is gevoelsmatig voorbijgevlogen, maar we zijn echt alweer aanbeland bij het laatste eredivisieduel van het seizoen. De kampioen gaat zondag op bezoek bij Vitesse en wij zijn benieuwd wie jij opstelt in het Gelredome!

15 mei 2021 - 10:26
Th11vituit800
Wie van deze twee krijgt een plekje in jouw opstelling? Of allebei? © Pro Shots

Zowel Ajax als Vitesse zijn dit seizoen uitgespeeld. De Ajacieden zijn kampioen geworden, terwijl de Arnhemmers Europees voetbal veilig hebben gesteld. Om heel veel meer dan de eer gaat het dus niet, maar misschien wordt Vitesse-uit juist daarom wel een aardig potje. Lekker vrijuit ballen, zonder zenuwen of druk. 

Beide ploegen hebben al wat spelers op vakantie gestuurd. Erik ten Hag kan in het Gelredome sowieso niet beschikken over Nico Tagliafico en Edson Álvarez, terwijl Kenneth Taylor is geschorst. Verder is iedereen beschikbaar, voor zover wij weten dan. Desondanks zullen er vast nog wel meer spelers rust krijgen. 

Tegen VVV-Venlo (3-1) zagen we al een aardig gewijzigde opstelling, maar dat kan jij vast beter! Hoog tijd dus om onze app te openen en aan de slag te gaan. Klik op tabblad 'de tribune' en buig je over de opstelling voor Vitesse-uit. Als je onze app nog niet hebt, begin je een stapje eerder. Namelijk met downloaden! 

Daarna is het heel simpel: bepaal de tactiek en sleep Ajacieden naar de positie die jij voor ze in gedachten hebt. Klaar? Deel dan jouw formatie via de verschillende socialmediakanalen en voeg #tenhagself toe. Wedden dat jouw opstelling voer voor discussie oplevert? 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >