Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Meh! Neres in Brazilië opgepakt tijdens illegaal coronafeestje…

In de categorie ‘totaal niet handig’ moeten we berichten over David Neres. De vleugelaanvaller van Ajax is in eigen land in opspraak geraakt. Dat niet alleen, hij is zelfs gearresteerd, zo melden Braziliaanse media. De reden? Hij was aanwezig op een illegaal feest.

28 mei 2021 - 10:17
Neres Feest 1200
Neres bleek nog altijd niet uitgefeest... © Pro Shots

Het seizoen met Ajax zit erop en de prijzen zijn binnen. Tijd om bij te komen dus, zo moet Neres ook gedacht hebben. In eigen land is het dan goed toeven. Misschien iets te goed, wat dan weer niet goed is, zeg maar. Verschillende bronnen stellen dat de politie in de nacht van donderdag op vrijdag in actie moest komen en binnenviel op een groot feest in São Paulo.

Op die fuif waren zo’n 124 gasten aanwezig. Allemaal niet de bedoeling, want samenkomsten na 21.00 uur zijn verboden in het door corona hard getroffen Brazilië.

Eén van die feestgangers zou Neres dus zijn geweest. De Ajacied, die het kampioensfeest al vrij goed aannam, bleek nog altijd niet helemaal uitgefeest. Hij was niet de enige profvoetballer die werd meegevoerd, want ook de Ecuadoraanse verdediger Robert Arboleda (São Paulo) werd aangehouden.

De twee voetballers zouden volgens de berichten als laatste zijn afgevoerd, mede om gedoe in de media te voorkomen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd... Hebben we ons portie gedoe rondom Ajaxspelers zoals Quincy Promes, Andre Onana en Neres nu dan wel gehad? Fijn!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >