Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel of Ajax ten koste van Vitesse de dennenappel pakt!

Het is bijna tijd voor de KNVB-bekerfinale! Ajax trapt zondag af in De Kuip tegen Vitesse en moet daar beslag zien te leggen op de dennenappel. Voorspel de uitslag via onze SV Ajax poule en maak kans op toffe prijzen!

17 april 2021 - 09:47
Poulesbekerfinalevitesse800
Met dezelfde uitslag als in 2019 zijn wij dik tevreden, hoor! © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou de kans om mooie prijzen binnen te harken, maar voor niks gaat de zon op! Je moet er natuurlijk wel eerst wat voor doen. Ajax wint in De Kuip immers ook niet zomaar van Vitesse.

Wat je precies moet doen? Alleen maar leuke dingen! Namelijk je voorspelling loslaten op de potjes die Ajax speelt en de spelers die daarin scoren. Dit keer is het tijd om meestervoorspeller in jezelf te vinden voor de bekerfinale tegen de Arnhemmers! 

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.      

Lijkt het je leuk om mee te doen? Voor Androidgebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules, waarop je ook van achter je pc kunt meedoen. Aanmelden gaat op basis van je lidnummer en leden die vorig jaar al meededen, moeten zich even opnieuw aanmelden.

Zet 'm op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >