Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: op deze manier mis je niks van KNVB-bekerfinale tegen Vitesse!

We need to... pak beker! Het is zaak dat Ajax zondag de KNVB-bekerfinale wint ten koste van Vitesse. We kunnen ons goed voorstellen dat je niks van die wedstrijd wil missen, dus daarom hebben we verschillende manieren voor je verzameld waarmee jij kunt volgen of Ajax de eerste prijs van het seizoen pakt!

17 april 2021 - 09:47
Tvtipbekerfinalevit800
Geen volle Kuip, dus dan maar gekkenhuis voor de buis. © Pro Shots

Er was heel eventjes hoop dat de bekerfinale deels met publiek zou worden gespeeld, maar dat feest ging helaas niet door. Gelukkig is het ook mogelijk om de eindstrijd rechtstreeks te volgen als je niet van de partij bent in De Kuip. Lang leve de televisie, radio en sociale media!

Hou er alvast rekening mee dat de finale om 18.00 uur begint. De voorbeschouwing start al twee uur eerder, om 16.00 uur dus. Als je niks wil missen, zorg dan dat je het open kanaal van Fox intoetst op de afstandsbediening. Je kunt als abonnee ook prima kiezen voor ESPN1, dat maakt echt niks uit.

Maar er zijn meer mogelijkheden om op de hoogte te blijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mannetjes van de radio? Bij NPO Radio 1 zitten ze vanaf de aftrap klaar om verslag te doen vanuit De Kuip, maar je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE

Weet je wie er ook in De Kuip aanwezig zijn? Wij van @ajaxlife! We gaan voor jullie lawaai maken op TwitterFacebook en Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >