Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van spannend returnduel met AS Roma!

Matchday! Vandaag moet het gebeuren. Vandaag is de dag dat Ajax het wonder van Rome moet realiseren. Of dat ook lukt, weten we donderdagavond na het laatste fluitsignaal. Eén ding is in ieder geval zeker: je hoeft dankzij onze TV-tip helemaal niks te missen van het duel!

15 april 2021 - 09:10
Tvtipromauit800
Hoe zit het met jullie wedstrijdspanning? © Pro Shots

Niet Ajax, maar AS Roma verschafte zichzelf tijdens het heenduel een prima uitgangspositie (1-2), waardoor de Ajacieden aan de bak moeten in Rome. Het wordt een lastige opgave om het om te draaien in Italië, maar niets is onmogelijk. Zeker niet zelfs! Als Ajax hetzelfde niveau haalt als in de thuiswedstrijd, kan het best nog eens spannend worden.

Als je niks wil missen van het duel met AS Roma, dan is het zaak dat je de kijkbuis om 21.00 uur afstemt op RTL 7. Of ESPN 2, dat kan ook. Het is maar net welke commentator je het fijnst vindt om naar te luisteren. Bij beide zenders begint het voorbeschouwen al een uurtje eerder, terwijl er na afloop ook nog een halfuurtje wordt nagebabbeld.

Dit is natuurlijk nog niet alles, want er zijn meer manieren om de verrichtingen van Ajax in de gaten te houden. Via NPO Radio 1 bijvoorbeeld! Zij zitten om 20.30 uur klaar om jou op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in Rome. Je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE

En natuurlijk zijn wij van @ajaxlife online ook aanwezig! We gaan voor jullie TwitterenFacebooken én Instagrammen.  

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >