Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Spoorboekje voor heenwedstrijd Ajax - AS Roma

Ajax en AS Roma treffen elkaar donderdag om 21.00 uur in de Johan Cruijff Arena. Beide ploegen strijden dan om een fijne uitgangspositie voor de return. Hieronder jouw spoorboekje om niks te missen van deze spannende kwartfinalewedstrijd in de Europa League.

08 april 2021 - 10:52
Tv Tip Ajarom 1200
Hopelijk zien we na afloop weer een tevreden Klaassen voor de camera! © Pro Shots

Het is zaak dat Ajax donderdag al gelijk goede zaken doet, zodat de return op donderdag 15 april met vertrouwen tegemoet gezien kan worden. Die terugwedstrijd wordt afgewerkt in het imposante Stade Olimpico te Rome, maar dat is van later zorg. Eerst knallen in de eigen Johan Cruijff Arena!

Wij verwachten, net als Lasse Schöne in onze podcast, een mooie pot voetbal. We lezen overal dat de speelstijl van AS Roma de Ajacieden wel zou liggen, dus dat maakt nieuwsgierig. Als je niks wilt missen van het duel met de Romeinen, dan is het zaak dat je de kijkbuis om 21.00 uur afstemt op RTL7. Of ESPN 2, dat kan ook. Het is maar net naar welke commentator je het liefste luistert. Dat luistert wel nauw, bij sommigen.

Bij zowel RTL7 als ESPN begint het voorbeschouwen volgens de tv-gids om 20.00 uur. Een uur voor de aftrap dus. Het kan goed zijn om de praatjes vooraf mee te pakken om zo je zenuwen ietwat te kanaliseren. Uitgebreide bespiegelingen en interviews achteraf zijn op beide kanalen uiteraard ook onderdeel van het pakket.

Het je geen tv-scherm tot je beschikking? Geen paniek! Er zijn gelukkig nog meer wegen die naar Ro… eh, Amsterdam leiden. Zo zijn er de mensen bij de radio, die je op de hoogte houden. Bij NPO Radio 1 zijn ze van de partij, maar je kunt ook kiezen voor Ajax Radio. Dit doe je via JUKE.

En natuurlijk zijn wij van @ajaxlife ook van de partij in de JC Arena. We gaan voor jullie Twitteren, Facebooken én Instagrammen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >