Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Spoorboekje voor heenwedstrijd Ajax - Young Boys

Ajax en BSC Young Boys treffen elkaar donderdag om 18.55 uur in de Johan Cruijff Arena. Beide ploegen strijden dan om een fijne uitgangspositie voor de return. Hieronder jouw spoorboekje om niks te missen van deze spannende wedstrijd in de achtste finales van de Europa League.

11 maart 2021 - 12:07
Spoorboekje 1200
Het wordt weer een spannend Europees avondje Ajax! © De Brouwer

Het is zaak dat Ajax donderdag al gelijk goede zaken doet, zodat de return op donderdag 18 maart met vertrouwen tegemoet kan worden gezien. Die wedstrijd wordt afgewerkt in Stade de Suisse Wankdorf Bern, maar dat is van later zorg. Eerst knallen in de eigen Johan Cruijff Arena!

Wij verwachten een spannend potje voetballen en een botsing van speelstijlen bovendien. Als je niks wilt missen van het duel met YB, dan is het zaak dat je de kijkbuis om 18.55 uur afstemt op RTL 7. Of ESPN 2, dat kan ook. Het is maar net naar welke commentator je het liefste luistert. Dat luistert wel nauw, bij sommigen.

Bij RTL begint het voorbeschouwen volgens de tv-gids om 17.59 uur, terwijl ze bij ESPN starten om 17.45 uur. Uitgebreide bespiegelingen en interviews achteraf zijn op beide kanalen uiteraard ook onderdeel van het pakket.

Heb je geen tv-scherm tot je beschikking? Geen zorgen! Er zijn gelukkig altijd nog mensen bij de radio, die je op de hoogte houden. Bij NPO Radio 1 zijn ze natuurlijk van de partij, maar je kunt er ook voor kiezen om de wedstrijd te beluisteren bij Ajax Radio. Dit doe je via JUKE.

En natuurlijk zijn wij van @ajaxlife ook van de partij in de Arena. We gaan voor jullie Twitteren, Facebooken én Instagrammen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >