Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax Poule: welke voorspelling laat jij los op spannend duel met AS Roma?

Heb jij al last van kwartfinalestress...? Nou, wij wel. Zeggen we gewoon eerlijk. Draaien we niet omheen. AS Roma treft ons aller Ajax in de kwartfinales van de Europa League. Weet jij de uitslag van het heenduel nu al? Met die kennis zijn prijzen te winnen…

08 april 2021 - 10:20
Poules Ajarom 1200
Laat Tadic ook tegen AS Roma zien waarom hij zooo belangrijk is? © Pro Shots

Jazeker, want er liggen prijzen klaar voor Ajacieden die in de toekomst kunnen kijken. Dus als jij de meestervoorspeller in jezelf weet te vinden, dan is het een onzettend goed plan om nu in actie te komen.

Ajax treft met AS Roma de nummer 7 van Italië. Volgens Erik ten Hag een ploeg die vooral aanvallend heel aardig spel op de mat kan leggen, terwijl het achterin nogal eens broos oogt. Het is niet typisch Italiaans spel, zeg maar. De ploeg in dat zo mooie shirt doet het Europees overigens beter dan in de Serie A.

In onze SV Ajax poule kun je jouw voorspelling loslaten op deze spannende kwartfinalewedstrijd. Je neemt het dan op tegen een hoop andere Ajaxsupporters. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op een toffe Ajaxsporttas of zelfs een door de selectie gesigneerd thuisshirt.

Het is zaak om de uitslag goed te voorspellen, maar je kunt ook een voorspelling loslaten op de speler die weet te scoren. Voorspel je de uitslag goed, dan incasseer je vijftien punten. Als je louter de winnaar juist inklopt, dan voeg je acht punten aan je totaal toe.

Zin gekregen om mee te doen? Voor Androidgebruikers werkt het zo: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we door naar de website van Poules, waarop je ook vanachter je pc kunt meedoen. Aanmelden gaat op basis van je achtcijferige lidnummer.

Zet ‘m op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >