Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ook in ons fotoverslag doet Ajax zichzelf tekort tegen AS Roma…

We waarschuwen jullie alvast: dit fotoverslag heeft geen leuk einde. Toch vinden we het samenstellen van plaatjes er gewoon bij horen, ook als je vlak voor tijd onnodig verliest (1-2). Daarnaast is er in Rome nog alles om voor te spelen!

09 april 2021 - 12:03
Fotoajarom800
Wat als, wat als, wat als... © Pro Shots

Na het laatste fluitsignaal heerste er vooral een gevoel van boosheid en teleurstelling, maar de avond begon een stuk fijner. De spelersbus werd namelijk door een scooterstoet aan Ajaxsupporters begeleid richting de Johan Cruijff Arena. Fakkels, toeteren, alles. Een heerlijke actie!

Van die Europese sfeer was in het stadion echter maar weinig te merken. Ajax probeerde nog iets van een Europees gevoel te creëren door in het zwart-gouden tenue aan te treden, maar verder voelde het duel niet bepaald aan als een belangrijke kwartfinale.

Waar we wel warm van werden, was de openingstreffer van Davy Klaassen. Even leek Ajax op weg naar een goede uitgangspositie, totdat de wedstrijd volledig kantelde. Dusan Tadic miste vanaf de stip, Kjell Scherpen was aan het grabbelen geslagen en Ajax kreeg vlak voor tijd ook nog eens de deksel op de neus.

Er is dus flink wat werk aan de winkel in de return, maar van een onmogelijke klus is geen sprake. We hebben gezien dat er tegen de Italianen genoeg kansen liggen, alleen is het wel zaak om deze in Rome te benutten. Al met al nog genoeg om voor te spelen!

Het heenduel met AS Roma herinneren we ons vooral als een wedstrijd waarin Ajax zichzelf tekort deed, maar het leverde ook mooie foto’s op. Dat dan weer wel. Bekijk onderstaande platen van Pro Shots maar.

De stembussen voor de Ajacied van de Wedstrijd zijn ondanks de nederlaag gewoon geopend. Mocht je willen stemmen, dan kan dat hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >