Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Heerlijke scooterstoet achter spelersbus in foto's gevangen

We weten van Davy Klaassen hoe spelers waarderen dat supporters laten zien dat ze er zijn. Ook als ze het stadion niet in mogen. De middenvelder liet eerder al weten hoe gaaf het is om met de bus door een haag met fakkels te rijden. In aanloop naar AS Roma-thuis deden supporters daar nog een schepje bovenop.

09 april 2021 - 09:58
Scooters 1200
Een lekkere sfeeractie, hoor! © De Brouwer

Terwijl de Ajacieden in de spelersbus stapten, stonden veel Ajaxsupporters om de hoek al klaar. Op ronkende scootertjes. Klaar om fakkels te ontsteken. Voor wie? Voor Ajax Amsterdam!

Toen de bus ging rollen, werden bij de scooters eveneens de gashendels opengedraaid. Druk toeterend werd de achtervolging ingezet, terwijl de straten van Amsterdam rood gloeiden door ontstoken fakkels. 

Het was een heerlijke actie, waar gelukkig ook bewegende beelden van zijn. Fotograaf De Brouwer was ee ook bij en zorgde voor onderstaande prentjes. Het resultaat na het laatste fluitsignaal was teleurstellend, maar de avond begon prachtig. Zulke acties zorgen in elk geval nog een beetje voor een Europees sfeertje en daar houden we van.

Veel scooteraars haalden de Johan Cruijff Arena, maar daar vonden agenten het wel weer effe mooi geweest. Na een lollig kort kat- en muisspel ging het vizier op de aftrap.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >