Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ongegeneerd nagenieten van 'pak beker' in fotoverslag van bekerfinale!

We zaten zondagavond met een dubbel gevoel in De Kuip. De prachtige sfeeractie van Ajaxsupporters was er eentje om door een ringetje te halen en de spelers grepen de KNVB-beker. Maar alle feestelijkheden vonden plaats in een leeg stadion. Dat voelde meer dan rot, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

19 april 2021 - 09:55
Fotoverslag Bekerfinale 1200
Geweldige plaat voor bij dit fotoverslag, toch? © AFC Ajax

De DJ van dienst deed zijn best om de sfeer in een leeg stadion te krijgen en ook de rookkanonnen deden wat ze moesten doen, maar ergens benadrukte dat alleen het gemis van supporters alleen maar meer. We zijn het inmiddels gewend, al wennen we er natuurlijk nooit écht aan. 

De Ajacieden voltooiden in elk geval de opdracht door met 2-1 te winnen van Vitesse. De bekerwinst maakt dat Ajax nog vol afkoerst op de dubbel. Gelukkig zien we thuis tegen AZ weer mensen op de tribune. Laat het de start van de terugkeer naar het supportersleven zijn waar we zo naar verlangen.

Maar goed, dat komt later. Eerst nog even terug naar de zondag. De dag waarop Ajax de eerste prijs van seizoen 2020/2021 veiligstelde. Uitgerekend David Neres – die nogal worstelt met zijn vorm – voltrok in blessuretijd het vonnis en nam de wedstrijdbal mee naar huis.

Terwijl Ajax deed wat het moest doen, deed fotograaf De Brouwer dat eveneens. Hij schoot onderstaande platen en die serveren wij graag voor je uit. Lekker nagenieten. Succes moet je immers vieren!

En als je nog tijd over hebt, dan vragen we je te stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Thanks!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >