Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een tof setje spelerskaarten van de Ajacieden!

Jij weet natuurlijk alles van de spelers van Ajax, maar heb je ook alle spelerskaarten al? Nee? Mooi, dan hebben we goed nieuws voor je, want we mogen vijf setjes weggeven aan onze leden van de Ajax Kids Club. Check snel de prijsvraag!

25 maart 2021 - 10:23
Spelerskaarten 1200
Ook hier gaat de aanvoerder voorop! © Ajax Kids Club

In een setje spelerskaarten vind je alle spelers van Ajax. Dusan Tadic, Andre Onana, Davy Klaassen, Antony… Allemaal! Op het kaartje vind je informatie over de spelers en met je telefoon kun je een code scannen, waardoor je nóg meer te weten komt over jouw helden.

En Lucky? Die heeft natuurlijk zijn eigen spelerskaart en ook die zit in het setje kaarten. Wist je trouwens dat Lucky lynxbenig is? Lijkt het je leuk om kans te maken op een setje? We geven er vijf weg! Geef voor vrijdag 2 april het juiste antwoord op de vraag hieronder en wie weet...

Bij welke club voetbalde Antony voor hij naar Ajax kwam?

Wil jij ook lid worden van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Een kennismakingslidmaatschap scoor je al vanaf vijf euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >