Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens/-meisjes voor Ajax - ADO Den Haag!

Heb je zondag 23 maart al iets te doen? Oh, je gaat Ajax kijken op televisie. Goed idee, maar we hebben zelfs een nog beter plan. Doe mee aan deze prijsvraag en wie weet maak jij de wedstrijd tegen ADO Den Haag mee vanaf de zijlijn. Als ballenjongen of -meisje!

05 maart 2021 - 09:22
Ballenjongens 1200
Zo'n plaatje schieten we ook van jou, als je wint! © De Brouwer

De wedstrijd begint om 20.00 uur en we kunnen ons voorstellen dat ADO Den Haag met knikkende knietjes naar Amsterdam komt. De club vecht tegen keihard degradatie, maar hoeft van Ajax vast geen cadeautjes te verwachten...

Publiek is er door corona natuurlijk nog niet bij in de Johan Cruijff Arena, maar ballenjongens en -meisjes zijn gelukkig nog wel hard nodig. En daar kom jij misschien om de hoek kijken. Als je het juiste antwoord geeft op onderstaande prijsvraag, dan kun je zomaar een belletje van ons krijgen. Meedoen kan tot en met maandag 8 maart.

Vanachter de boarding zorg jij dat uitgespeelde ballen weer netjes op een pion komen te liggen, zodat spelers snel een bal kunnen pakken. Ook schoonmaken van de ballen hoort tot je takenpakket, want wederom: corona. Mondkapje voor en gaan!

Eén ding is wel effe goed om te weten, voor je meedoet. Door corona mag er geen publiek bij de wedstrijd zijn, maar zorg ook dat er iemand is die je wil wegbrengen en ophalen. Ouders, vrienden of familie mogen niet met je mee naar binnen. Dat is niet leuk, maar het zijn ook de regels waar wij ons aan moeten houden.

Prijsvraag: welk dier staat er in het logo van ADO Den Haag?

Verder moet je natuurlijk lid zijn van Ajax Jonge Schare. Dat is logisch. Nog geen lid? Tot einde seizoen scoor je al een lidmaatschap voor een tientje. Dus sluit je snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >