Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Tadic en Dumfries bakkeleien nog stevig door in ons fotoverslag

PSV - Ajax (1-1) werd niet de topper waar we ons zo op verheugden. Het niveau was niet om over naar huis te schrijven en wat we vooral van deze pot onthouden, is het gedoe tussen Denzel Dumfries en Dusan Tadic bij wie de warme harten aardig overkookten...

01 maart 2021 - 09:14
1200 Psvaja
Het 'warme hart' van Tadic kookt effe over na zijn rake penalty. © Pro Shots

Het kan niet anders of het zwaartepunt van ons fotoverslag ligt vooral op de momenten vlak voor tijd en direct erna. Ajax serveerde PSV een kaassoufflé uit eigen vet door in blessuretijd smerig de gelijkmaker te maken uit een door Dumfries veroorzaakte strafschop.

En och mensen, wat ging daar een gedoe aan vooraf. Drie PSV'ers, aanvoerder Dumfries voorop, begonnen de strafschopstip te bewerken. Scoren vanuit een kuil is niet heel makkelijk en ondertussen kreeg Tadic ook naar zijn hoofd dat hij een 'pussy' was, 'geen leider' en dat hij 'vast zou missen'.

Tadic hield zijn hoofd echter koel, benutte de penalty om daarna alsnog zijn cool te verliezen. Zijn warme hart kookte volledig over en Dumfries kreeg de volle laag. De moeder van Dumfries overigens ook, al wilde Tadic ons allemaal doen geloven dat hij 'mogelijk wel iets in het Servisch had geroepen.'

Het was veelzeggend dat het gebakkelei tussen de twee aanvoerders het hoogtepunt vormde van de wedstrijd. Dat zei achteraf veel over het niveau van de topper. Desalniettemin 'won' Ajax door in Eindhoven met 1-1 gelijk te spelen.

Wat restte was een wandeling naar de spelersbus, dwars door een 'erehaag' met Eindhovense pussy's. Wil jij ook iemand eren? Breng dan je stem uit op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

De foto's hieronder zijn van Pro Shots, Ajax en onszelf. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >