Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Nagenieten met een wel héél uitgebreid fotoverslag van Ajax - Young Boys!

We beginnen maar effe met het zeggen van 'sorry', want het was ditmaal lastig kiezen welke foto's wel en welke niet in ons verslag opgenomen werden. We kozen voor een gevalletje 'beter te veel, dan te weinig', waardoor je wel extra lang kunt genieten van de 3-0-zege op Young Boys. Have fun!

12 maart 2021 - 09:41
1200 Ajayb
Hoe jaag je de bal in de touwen, les 1. © Pro Shots

Op zo'n dagje Europees foebele met Ajax is er altijd sprake van wat meer reuring. Zelfs als er geen publiek welkom is. Zo werd de spelersbus ook ditmaal uitgezwaaid. Door een rode fakkelzee stuurde de buschauffeur zijn kostbare lading richting Johan Cruijff Arena. Onze fotograaf was aanwezig en schoot de nodige kiekjes.

Een mooi spandoek was er ook en daarbij was het eerste deel van het tweeluik tegen Young Boys er eentje waarin veel gebeurde. Kansen te over, toch? Een beetje Ajaxsupporter moet het eerste kwartier al zowat tegen de huiskamermuur zijn opgelopen. Borrelnoten door de kamer en alles, want wat een kansen gingen er verloren! En dat terwijl doelpunten in Europees verband zo belangrijk kunnen blijken.

Waar wij met z'n allen thuis misschien helemaal gek werden, bleven de Ajacieden op het veld gelukkig rustig. En geconcentreerd. Davy Klaassen gaf na afloop aan geen moment 'stress' te hebben gevoeld, want hij voelde aan alles dat het goed zou komen. En dat kwam het, want hij brak weer eens de ban. Toen was het Zwitserse verzet gebroken en liep Ajax uit naar een gunstige 3-0-uitgangspositie.

Geniet dus maar fijn van onderstaande plaatjes, geschoten door De Brouwer en Pro Shots. De spelers moeten alert blijven, maar wij mogen best dromen van de kwartfinale. Zeker wel. Wat ook mag? Dat is je stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. We zijn benieuwd wie dat wordt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >