Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen maakt maar weer eens de 1-0 en mag op onze wallpaper!

Er zijn maar weinig Ajacieden die zo mooi juichen als Davy Klaassen. De middenvelder was tegen Young Boys (3-0) maar weer eens verantwoordelijk voor de openingstreffer en dat levert hem naast de bijnaam ‘Mister 1-0’ ook een wallpaper op!

12 maart 2021 - 10:22
Klaassenwpyb800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Sinds Klaassen weer terug is bij Ajax, is de ploeg er naast het nodige gif ook wat betreft het juichen stukken op vooruit gegaan. Juichen met het kind van de club is altijd goud. Oerkreet, gebalde vuisten en pure emotie. Schitterend! Daar krijg je echt nooit genoeg van.

Weet je waar we ook nooit genoeg van krijgen? Klaassen op de wallpaper! We hadden ook zomaar voor de uitstekend spelende Edson Álvarez of Jurriën Timber kunnen kiezen, maar zeg nou zelf: deze juichplaat van Klaassen is toch te mooi om te laten liggen?! 

En even afgezien van het fijne juichen, Klaassen is dit seizoen ook gewoon onwijs belangrijk voor zijn ploeg. Van de elf doelpunten die hij maakte, waren er zeven de openingstreffer. De middenvelder wordt inmiddels niets voor niets ‘Mister 1-0’ genoemd.

Genoeg redenen voor een plekje op de wallpaper, toch? Wij vinden in ieder geval van wel! Dus hup, installeren maar! Krijgen we in ruil een screenshotje? Afgesproken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >