Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: herbeleef magische avond in Madrid met heerlijke special!

In een Ajaxloze periode kunnen we wel wat fijn kijkvoer gebruiken! Ajax maakte een special over de legendarische avond in Bernabéu, waarin samen met de hoofdrolspelers wordt teruggeblikt op een geweldig hoofdstuk uit de rijke geschiedenis van onze club.

27 maart 2021 - 10:47
Kijktiprmdaja800
Real Madrid - Ajax in één woord? Onvergetelijk! © Pro Shots

Raken we ooit uitgepraat over die legendarische avond in Bernabéu? Wij in ieder geval niet! Er is al zó veel over gezegd en geschreven, maar wie kunnen er nou beter over vertellen dan de hoofdrolspelers zelf? Dusan Tadic, Daley Blind, Nico Tagliafico en Erik ten Hag nemen je twee jaar na dato mee terug naar een memorabele avond.

Zo gaat de trainer bijvoorbeeld in op het geheim achter zijn succesvolle selectie. Wat maakt een ploeg nou ook een succesvolle ploeg? Ten Hag heeft het onder andere over de kracht van Matthijs de Ligt, de grinta van Tagliafico, de techniek van Hakim Ziyech, de spelintelligentie van Dusan Tadic en Donny van de Beek als het cement tussen de stenen.

Natuurlijk blijven ook de doelpunten niet onbesproken. Zo vertelt Tadic over de actie voorafgaand aan de 0-2. De Serviër draaide fantastisch weg bij zijn tegenstander om vervolgens David Neres richting het doel te sturen, maar waarom koos hij er niet voor om zelf te schieten? 

Verder zien we een glunderende Tagliafico die praat over de kalmte waarmee Tadic zijn doelpunt vierde. Nico snapt nog altijd niet hoe hij zo rustig bleef na een wereldgoal. Overigens noemt de Argentijn de 3-0 het mooiste moment van de wedstrijd, omdat die treffer samen met de supporters in het uitvak werd gevierd. 

De special ‘Nu moet Real er 100 maken!’ kun je allereerst uitgesteld via Ziggo Sport bekijken. De hoofdsponsor zond de special vrijdagavond om 20.00 uur al uit. Maar ook voor Ajacieden die geen klant bij Ziggo zijn, hebben we goed nieuws. De special is inmiddels ook op het digitale huis van Ajax te bekijken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >