Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Help Lucky! Wat wil jij weten van Jurriën Timber?

Lucky Lynx is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad vragen aan niemand minder dan Jurriën Timber. Daarbij kan Lucky best wat hulp gebruiken. Jouw hulp om precies te zijn!

25 maart 2021 - 09:37
Timber Akc 1200
Timber werkt er hard aan om nog sterker te worden! © AFC Ajax

Jurriën David Norman Timber (dat is zijn hele naam!) is goed bezig bij Ajax! Trainer Erik ten Hag heeft superveel vertrouwen in de negentienjarige verdediger. Maar wat weet je eigenlijk van hem? Of beter: wat zou je graag van het grote Ajaxtalent willen weten? Je mag hem ALLES vragen wat je maar wilt.

Wie is zijn beste maatje bij Ajax? Op welke plek speelt hij het liefst? Waarin lijkt het op tweelingbroer Quinten of wat zijn juist de grootste verschillen? Speelt hij wel eens Fifa op de spelcomputer? Van wie leert hij het meeste bij Ajax?

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar nu ben jij aan zet, want jij kunt dit natuurlijk veel beter! Stuur je vraag in voor donderdag 1 april!

De leukste vragen leggen we aan Jurriën voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes, die in mei op de deurmat valt bij onze leden vanaf 6 jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad, want zo hoort dat!

Stuur jouw vraag, met je naam en achtcijferige lidnummer, dus snel naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij ook lid worden van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >