Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: ‘knokken’ om basisplaats met fitte groep Ajacieden!

We laten jullie soms flink puzzelen met de opstelling omdat er spelers zijn geschorst of in de ziekenboeg zitten. Daar is nu geen sprake van! Erik ten Hag heeft een fitte groep Ajacieden tot zijn beschikking voor Heracles-uit. Dus ja, je kunt echt flink los met #tenhagself!

12 februari 2021 - 11:27
Ten Hags Elf 1200
Er mogen er maar elf spelen... Maar welke elf? © AFC Ajax

Een fitte groep en dan tóch moeten puzzelen. Je zou denken dat als iedereen beschikbaar is de puzzel gemakkelijker wordt, maar ja, je hebt nu meer puzzelstukjes om uit te kiezen. Luxeproblemen en alles! Want een aantal spelers heeft zich aardig in de kijker gespeeld, de afgelopen weken.

Want wat doe je met Lisandro Martínez als iedereen fit is? En met Edson Álvarez? Noussair Mazraoui is ook gewoon fit. De rechtsback werd tegen PSV uit voorzorg naar de kant gehaald, maar is gewoon speelklaar voor het duel met Heracles. Dat geldt ook voor Mohammed Kudus.

De wedstrijd wordt zaterdagavond om 18.45 uur afgetrapt. Heracles staat op de tiende positie en het is voor de spelers van Ten Hag zaak om de goede reeks resultaten een positief vervolg te geven. Maar ja, maar ja, maar ja, met welke elf spelers zou jij beginnen?

Ja, jij! We vragen het jou. We zijn namelijk benieuwd welke keuzes jij maakt. Het is altijd makkelijk schieten op de keuzes van Ten Hag, maar kruip zelf maar eens in de huid van de trainer. Hopelijk de winnende trouwens, want Heracles-uit ging de laatste drie keer verloren.

Dat doe je via onze app, want daar kun je spelen met #tenhagself. Heb je onze app nog niet? Gewoon effe downloaden, daarna is het simpel. Je maakt dan eenvoudig je eigen opstelling, die je vervolgens kunt delen op socials. Reken maar dat je medesupporters er iets van vinden! Beetje discussie is alleen maar leuk, toch?

Kies in onze app voor het tabblad ‘de tribune’ en klik vervolgens op Heracles - Ajax. Dan is het zaak om de formatie te bepalen en de spelers naar de juiste plek op het veld te slepen. Je zult dan nog zien hoe lastig het is om bepaalde spelers te passeren en op de bank te zetten.

Je kunt er immers echt maar elf opstellen… Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >