Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe keer jij de opstelling voor Lille-uit binnenstebuiten?

Als je kijkt naar de opstelling waarmee Ajax vorige keer aantrad in Lille... Ho wacht, niet te snel, willen we dat wel? Het elftal is op z'n zachtst gezegd binnenstebuiten gekeerd. En daarom is Ten Hags elf actueler dan ooit! Welk elftal Ajacieden stuur jij in Rijsel het veld op tegen LOSC?

17 februari 2021 - 17:13
Tenhagselflilajacar
Geloof het of niet, maar dit was vorige keer de basiself. © Pro Shots

We hebben het toch echt gecheckt. De opstelling van de vorige editie van Lille - Ajax. Het kan best eens gebeuren dat de basisformatie op een positie of acht (!) wordt gewijzigd. Gelukkig heus niet alleen vanwege transfers. Nee, zo'n beetje ieder poppetje heeft zijn eigen verhaal.

Daar komt nog bovenop dat ook niet alle directe vervangers beschikbaar zijn. Parbleu! We weten al een tijdje dat Gravenberch is geschorst, toen vergat er iemand binnen Ajax een 'coche' achter de naam van Haller aan te vinken, werd Onana geschorst en nu is ook Mazraoui afwezig...

Kortom, Ajax is wel eens beter bewapend op pad gegaan om een pittige strijd uit te vechten met de koploper van Frankrijk. Maar helaas, het is niet anders. We hebben in het KNVB-bekertoernooi al gezien dat een zogenaamde B-ploeg – B-keus, op z'n minst – kan verrassen, maar lukt zoiets ook in de Europa League...?

We zijn benieuwd, heel benieuwd! We zijn al net zo benieuwd naar jouw ideale opstelling. Ideaal onder de gegeven omstandigheden uiteraard. Welk advies wil jij in het oor fluisteren van Erik ten Hag? En waarom moet hij absoluut luisteren? Open onze app en speel #tenhagself!

Gewoon even downloaden, daarna is het simpel. Je maakt eenvoudig je eigen opstelling, die je vervolgens kunt delen op socials. Reken maar dat je medesupporters er iets van vinden! Beetje discussie, lekker toch?

Kies in onze app voor het tabblad 'de tribune' en klik op Lille - Ajax. Eerst is het zaak om de juiste formatie te bepalen, daarna sleep je de spelers naar hun gewenste positie op het veld. Spelers zat, dus genoeg keuze. Kom maar op.

Sterkte dan wel succes gewenst!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >