Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Onbedaarlijk nagenieten van 'superzondag' met ons fotoverslag van AZ - Ajax!

Heeft de kaasfondue gesmaakt zondagavond? Wij hebben er in elk geval flink van genoten, zoals de blokjes kaas tijdens de wedstrijd ook prima werden aangenomen. Ajax won in Alkmaar met 0-3 van AZ en wij konden uiteraard niet wachten met het maken van ons gebruikelijke fotoverslag. Superzondag, hatseeee!

01 februari 2021 - 09:43
AZ AJAX 1200
Martínez haalt effe een AZ-speler om. Of nou ja, zo lijkt het! © Pro Shots

Superzondag, dat was wel zo'n beetje het thema van afgelopen weekeinde. ESPN dropte deze term gulzig om de zin in al dat lekkers goed op te poken. Met Feyenoord - PSV (3-1) als bijzonder smakelijk voorgerecht, konden we niet wachten om te beginnen aan het hoofdmenu in het Afas Stadion. En donders, wat smaakte het lekker!

Superzondag...? Pfff! SUPERJANUARI! Ha, ja, nou, zo is het toch? Ja, we zijn effe enthousiast hoor, neem het ons maar niet kwalijk. We kijken op deze fijne maandag even door het feit heen dat het speltechnisch allemaal niet top was en dat Ajax regelmatig goed wegkwam. Nee, vandaag zijn we gewoon reuzeblij dat Ajax zes van zijn zeven januariduels won en er eentje gelijkspeelde.

Van die reeks januaripotjes speelde Ajax zijn beste twee misschien wel in Alkmaar. Na de 0-1-bekerzege stapte de ploeg van Erik ten Hag ditmaal met een 0-3-winst de spelersbus in. Met zeven punten voorsprong op PSV rekenen we ons echt niet rijk hoor, wees gerust. Het spel van Ajax moet nog steeds beter en ook in superfebruari gaat het er weer enorm om spannen. 

Precies om die reden genieten we nu maar volop van de behaalde resultaten in januari. Volgens Ten Hag mogen we daar precies 24 uur van genieten, dus wie zijn wij om niet naar de trainer te luisteren? 

Hoe je nageniet? Met onderstaande foto's natuurlijk, geschoten door Pro Shots. Blokje kaas erbij?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >