Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Lucky-verhalenboekjes en puzzels voor Ajax Kids Clubleden verstuurd!

Naar bed gaan is niet altijd leuk, maar het wordt al stukken leuker als papa, mama, opa of oma een verhaaltje voorleest. Gelukkig beleeft Lucky Lynx onwijs veel avonturen en zijn nieuwe verhalenboekjes zijn inmiddels onderweg naar onze Ajax Kids Clubleden.

23 februari 2021 - 12:47
Lucky Kado 1200
Lucky leest uit het nieuwste verhalenboekje! © Ajax Kids Club

We hebben drie verschillende boekjes. Baby’s (0 tot 1 jaar) krijgen het voorleesboekje ‘Slaaplekker Lucky’. Debutantjes (1 tot 4 jaar) ontvangen het allernieuwste verhalenboekje ‘Lucky naar de kinderopvang’.

Voor Dribbelaartjes tussen 4 en 6 jaar is ook goed nieuws, want zij krijgen een Lucky 4-in-1-puzzel thuisgestuurd of het boekje ‘Lucky naar de dierentuin’. Zou onze vrolijke mascotte daar familie tegenkomen misschien...?

De cadeautjes vallen verspreid over deze week op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag of maandag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het cadeautje dinsdag 2 maart nog niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij ook lid worden van de Ajax Kids Club? En meedoen aan prijsvragen en evenementen? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je maar 7,50 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >