Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Brievenbus-alert! De nieuwe Ajaciedjes met grote Haller-poster komt eraan!

Hoi Ajaciedje! Je moet scherp zijn deze week, want vanaf vrijdag valt het nieuwe Ajax Kids Clubblad bij Ajaciedjes vanaf 6 jaar op de deurmat. Zorg dus dat je sneller bij de brievenbus bent dan papa, mama, broertje, zusje, hond, konijn of kat!

23 februari 2021 - 11:51
Ajaciedjes 3 1200
Maak maar snel ruimte aan je slaapkamermuur! © Ajax Kids Club

Het blad staat weer knalvol leuke Ajaxweetjes. Zo ging Ajax Kids Clublid Toby Jansen (7 jaar) langs bij Jurgen Ekkelenkamp. Dat werd een onwijs leuk gesprek en de Ajaxmiddenvelder verklapte dat hij best eens zou willen meedoen aan Expeditie Robinson.

Wat we ook maar gelijk zeggen: maak ruimte aan je slaapkamermuur. In het blad vind je een grote poster van Ajaxspits Sébastien Haller. Je kunt de poster ook omdraaien en kiezen voor Daley Blind boven je bed!

In het nieuwe clubblad praten we ook met schoolmeester Tjeerd. Als je hem als meester hebt, dan is dat dikke prima! Hij staat namelijk graag voor de klas in zijn Ajaxshirt. Zo’n leraar willen we allemaal wel, toch?

Maar er is meer! Jullie stuurden vragen in voor Sean Klaiber en hij ging geen vraag uit de weg. Snappen we, want Ajax Kids Clubvragen zijn dan ook de beste vragen!

Tot slot geeft Erik ten Hag de lezertjes een uitstekende tip om betere baltechniek te krijgen. En de trainer van Ajax weet echt wel waar hij het over heeft, hoor.

Het blad valt vanaf vrijdag 26 februari op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag of maandag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je slechts 7,50 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >