Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Liefde voor Haller en Klaassen op onze nieuwste wallpaper!

We zijn er maar druk mee in 2021. Met wallpapers maken. Ajax rijgt de overwinning voorlopig aaneen en wij starten Photoshop wel weer op, hoor. Wat een luxe! Ook de zakelijke winst op Heracles Almelo (0-2) verdient een aandenken voor ons Ajacieden!

14 februari 2021 - 13:22
Herajawall2021car
Dit is slechts de basisfoto. Scroll snel door! © Pro Shots

Met 0-2 winnen van Heracles klinkt misschien niet eens zo spannend. Zelfs niet na drie nederlagen op rij in Almelo. Maar als je iets verder denkt en realiseert dat Ajax opnieuw twee punten uitliep op PSV wordt het ineens een ander verhaal. Dan koester je de ontwikkelingen van zaterdagavond.

Er is veel om vrolijk van te worden! Davy Klaassen voetbalt als nummer tien een stuk soepeler dan vanuit zijn rol als controleur. Geef Davy een vrije schietkans in de doelmond en hij hangt, hoor! En nee, het is natuurlijk niet zomaar dat Klaassen weer lekker bezig is.

Dit alles hangt samen met de komst van Sébastien Haller, de kapstok aan wie Ajax zijn spel weet op te hangen. Wat een spits! Wat een entree! Als de aanvaller niet zelf scoort, legt hij de bal wel klaar. Soms subtiel, soms doordacht, maar altijd goed. We turven ons kramp in de vingers, heerlijk!

Hopelijk kunnen we ook de komende weken volop aan de slag met Photoshop. Voor nog meer verse wallpapers. We doen niets liever! Zeker niet nu het er goed uitziet. Maar we juichen niet te vroeg, hoor. Nee, zeker niet. Er is nog niets beslist. Ajax staat nog steeds met lege handen.

Maar we mogen wel blij zijn. En hoopvol. Door, door, door! Blijven scoren. Of aangeven, in het geval van Haller. En blijven winnen! Maar eerst mag je de wallpaper van Heracles-uit instellen als nieuwe achtergrond. Om het goede gevoel te onderstrepen. Delen jullie screenshots?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >