Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijk, Neres duikelt zo jouw mobiel op als wallpaper!

David Neres nam alle hoop bij Lille weg door Ajax naar een 2-1-voorsprong te koppen. En daarmee zeker naar de volgende ronde in de Europa League. Dat verdient wat ons betreft een plekje op de wallpaper, ook omdat de foto een mooie is!

26 februari 2021 - 09:43
Neres Wp 1200
Terug van weggeweest op onze wallpaper: Neres! © Pro Shots

Het was alweer een poos geleden dat de Braziliaanse aanvaller onze wallpaper sierde, dus het werd wel weer eens tijd. Bem-vindo, David! De treffer vlak voor tijd zorgde voor enorme opluchting bij alles en iedereen die zich Ajacied noemt. Het Franse verzet was definitief verbroken en Ajax boekte een ticket voor de achtste finales van de Europa League.

En dat terwijl Neres nog altijd slechts glimpen laat zien van wat hij in zijn mars heeft. Wel zien we in flitsen weer meer en meer van de Neres die we hebben leren kennen. De weg naar topvorm blijkt echter lang, dus zie deze plek op de wallpaper maar als een aanmoedigingsprijs!

Neres had mazzel dat Erik ten Hag ervoor koos om Antony te wisselen. De trainer wil de rechtsbuiten niet over de kling jagen, terwijl Neres juist zijn minuten nodig heeft om weer in vorm te geraken. En doelpunten helpen daar vaak goed bij.

Ten Hag liet hem staan en Neres scoorde. Op aangeven van Dusan Tadic en Brian Brobbey. Even keken we naar de grensrechter, maar de vlag bleef omlaag. En dus kunnen we je onderstaande wallpaper presenteren, om jouw mobieltje mee te verfraaien. Geen dank!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >