Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax laat ons na rampweek weer lekker gaan op het spelletje!

Oké, vanaf nu wordt de KNVB-beker echt interessant. Ajacieden halen vaak een beetje hun neus op voor de dennenappel, maar als je jezelf halvefinalist mag noemen, ga je toch met een schuin oog vooruit kijken. Al helemaal wanneer Ajax met een helftje goed spel PSV van de mat veegt: 2-1! Hier een feelgoodfotoverslag.

11 februari 2021 - 12:09
Fotosajapsvbekeropenercar
Na rampspoed waren we wel even toe aan... juichen! © Pro Shots

Gelukkig kunnen we het weer over voetbal hebben. Pfoe, daar waren we aan toe zeg! Maar echt. We moesten de ene na de andere onheilstijding met jullie delen, maar nu mocht Ajax gelukkig weer doen waar het het beste in is: voetballen!

En wat werd er goed gevoetbald! We kunnen in deze rare tijden niet vaak genoeg benadrukken dat er sprake is van dagkoersen, maar die eerste helft was fenomenaal! Ajax nam de touwtjes tijdens de bekertopper stevig in handen en controleur Daley Blind gaf zelfs een masterclass weg.

Het blijft maf om op afstand te moeten toekijken. Zeg nu zelf. Ja, je gaat waarschijnlijk goed op deze overwinning. Maar toch... Je ging er waarschijnlijk nog veel lekkerder op als het echt een ouderwets bekeravondje was geweest, met volle tribunes en zo.

Helaas voelt De Kuip daardoor ook verder weg dan ooit, hoewel het tijdens de halve eindstrijd al een optie kan zijn. Net als vorige keer toen Ajax zichzelf tot bekerwinnaar kroonde. De prijs werd onderweg flink opgepoetst en ook nu kunnen we best stellen dat er al een doekje uit de la is getrokken.

Maar goed, laten we niet te ver op de zaken vooruitlopen. Vooral in het bekertoernooi kun je nog wel eens profiteren van het zware werk van een ander. Maar goed, eerst gaan we – enigszins opgelucht – eventjes lekker voetbalplaatjes bekijken! Kom maar op met de rest van februari!

De foto's zijn van Pro Shots.

Oh ja, wie is jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dat horen we graag, voor of nadat je de foto's hebt bekeken. Je mag zelf kiezen. Ook op de Ajacied die je deze eretitel toewenst. Er is sprake van een spannende strijd, dus bedenk goed wie jouw stem verdient. Stemmen kan hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >