Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax kent opponent in halve finales nog niet: Heerenveen of Feyenoord?

Ook direct na het verrichten van de loting weet Ajax nog niet wie het treft in de halve finales van het KNVB-bekertoernooi. Er zijn nog twee smaken over: sc Heerenveen of Feyenoord. Die strijd moet eerst nog worden uitgevochten in de kwartfinales.

13 februari 2021 - 21:42
Tegenwiebijlaatsteviercar
Gelukkig is Haller er in dit toernooi gewoon bij! © Pro Shots

Erik ten Hag stelde vol vertrouwen dat de Johan Cruijff Arena is afgedekt – “We hebben een dak” en dat werd midweeks wel beloond. Ajax kwam ‘gewoon’ in actie tegen PSV en speelde zijn beste eerste helft van het seizoen. Er werd met 2-1 gewonnen.

De ontmoeting tussen Heerenveen en Feyenoord werd afgelast omdat het veld vanwege sneeuwval en bevriezing onbespeelbaar was. De kwartfinale werd tot vreugde van Lasse Schöne met een weekje opgeschoven en dus weten we over een paar dagen wie er tegen Ajax mag.

Het staat voor de Ajacieden wel al vast dat het begin maart een uitwedstrijd betreft. Wat dat betreft zat de loting tijdens editie 20/21 van het bekertoernooi geen moment mee: zware wedstrijden, zowel uit als thuis.

Maar goed, Ajax ligt nog altijd op bekerkoers en als je al je wedstrijden wint, glimt zijn KNVB-beker des te mooier als je ‘m uiteindelijk ook daadwerkelijk mag optillen. En de laatste keer dat Ajax de beker (dubbel zelfs) won, moest hij ook twee keer naar De Kuip.

Ook Ajax Vrouwen is trouwens bekend met de tegenpartij bij de laatste vier. De loting leverde een koppeling op met grote uitdager PSV, in de vorm van een uitwedstrijd ergens halverwege april. Ajax Vrouwen en PSV zijn evenals bij de mannen de nummers één en twee van de competitie.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >