Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #36: de loting!

Vrijdag staat-ie weer live: de Ajax Life Podcast voor Ajaxsupporters. De Champions League-loting komt eraan, net als het duel met AZ. Genoeg om over te praten!

09 december 2021 - 15:56
Podcast36ps1200
Hoppa, Braziliaanse vrolijkheid richting de perfecte groepswinst! © Pro Shots

De perfecte groepswinst na het thuisduel met Sporting CP zorgt dat Ajax maandag 13 december als groepswinnaar in de ballenbak gaat. De Ajaxachterban praat er al over en wij dan natuurlijk ook: wat is de ultieme awayday als je kijkt naar de mogelijke tegenstanders?

Onze club speelt in de achtste finales eerst uit. Waar ga je in het voorjaar (februari) het liefst naartoe? Als de covidmaatregelen dat toestaan, natuurlijk.

Aanbevolen
Passmaps: achttien uit zes!

Gaan we de regen in Londen trotseren om wraak te nemen voor de belachelijke pot tegen Chelsea (je weet toch, de dwalingen van arbiter Rocchi) of pakken we een voorjaarszonnetje mee in Villarreal, als ze doorgaan tegen Atalanta?

Verder gaan we uitgebreid in op de geruststellende contractverlengingen van Marc Overmars en Menno Geelen. En AZ komt zondag op bezoek in de Johan Cruijff Arena, de club waartegen Davy Klaassen vorig seizoen mét supporters de schaal richting de Amsterdamse prijzenkast schoot.

Kortom: je moet luisteren, gewoon doen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >