Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #35: de perfecte groepsfase

Je weet het ondertussen: iedere vrijdag staat onze podcast weer live voor supporters. Deze keer gaat het onder meer over Willem II en de kans op een perfecte groepsfase in de Champions League.

02 december 2021 - 15:25
Podcast35ps1200
Ja, we moeten het even over deze gestrekte pipo hebben. © Pro Shots

Ajax treft Willem II donderdagavond in een leeg eigen huis. Dat duel is eveneens de start van de maand december, een maand waarin Ajax de laatste jaren wat averij opliep. Vrijdag praten Roy, Floris en ondergetekende in de podcast verder of de eerste van de vijf thuisduels goed is aangenomen door de Ajacieden.

We vroegen jullie in de #Babbelbox hardop mee te denken over de komende transferperiode. Wie of wat (mens of positie) moet erbij komen, wie of wat mag vertrekken? We bespreken jullie suggesties en discussiëren over Deyverson (ja), Luuk de Jong en Nicóóó Tagliaficóóó.

Aanbevolen
Warming-up Ajax Life Podcast #34: Ya man! Groepswinst!

Sporting Clube de Portugal komt dinsdag naar Amsterdam voor het laatste groepsduel in de Champions League van dit seizoen. Gaat dat om des keizers baard, de centen die te verdienen zijn, de aangetaste Portugese eer na de 1-5-nederlaag of om de perfecte groepswinst voor Ajax? Nog nooit won Ajax alle groepsduels in het miljoenenbal, dus dat zou wat zijn...

Kortom: je moet luisteren, gewoon doen!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >