Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #34: Ya man! Groepswinst!

Onze podcast staat elke vrijdag in de namiddag live voor supporters. Waar het sowieso over gaat: de heksenketel in Istanbul bleek een laf Cup-a-Soupje. Ajax is eerste in de poule!

25 november 2021 - 15:25
Podcast34onana1200
Ona-ja was best een beetje nerveus voor de aftrap. © Pro Shots

Voorafgaand aan het uitduel met Besiktas JK in de Champions League kwamen alle clichés weer voorbij: het wordt een heksenketel (not), de Turkse ploeg gaat vol voor de eer om het geschonden blazoen te redden (ha!) en deze kat in het nauw gaat rare sprongen maken (nee, hoor).

Achteraf kunnen we constateren dat Ajax met andere basisspelers het vooral zichzelf de eerste helft moeilijk maakte. En 2-1 won.

Achteraf is het makkelijk. Daarom praten we deze vrijdag in de podcast over de geweldig mooie spelersbus, de keuzes van Erik ten Hag, Ona-ja of Ona-nee, de groeikrampjes van Mohamed Daramy en Seb Haller, de spits die zijn eigen droom leeft.

Aanbevolen
Geelen: ‘Marley-spelersbus was géén middelvinger naar Uefa’

Toch stellen we onszelf ook tot taak vooruit te blikken: zondag is het weer back to life, back to reality met de brunchafspraak om 12.15 uur op Het Kasteel. Belangrijk, want in de Nederlandse competitie lijkt het of Ajax meer weerstand ondervindt dan in het hoogste Europese toernooi.

En omdat het aflevering 34 is, staan we even stil bij Abdelhak Nouri, de Ajacied die onze harten deed smelten. Ook nu weer kun je aan het einde van de uitzending een fijne prijs winnen, als je het antwoord weet in de rubriek ‘Wie ben jij dan?!’

Kortom: je moet luisteren, gewoon doen!   

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >