Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Veel springen en weinig zingen in ons fotoverslag van Sporting-thuis

We zijn niet van de juichpolitie, maar we kunnen inmiddels stellen dat de juichfoto’s van Ajax’ perfecte groepsfase een fors fotoboek kunnen vullen. Ook tegen Sporting CP (4-2) was het weer goed raak. Er werd op het veld veel gesprongen, maar op de tribunes helaas niet gezongen.

08 december 2021 - 10:05
Berghuis 1200
Berghuis kiest net als in Portugal het luchtruim. © Pro Shots

Kijk Steven Berghuis eens het luchtruim kiezen op bovenstaande foto. Precies hiervoor kwam hij naar Amsterdam, wat anderen daar ook allemaal van vonden. De 29-jarige aanvaller koos zijn eigen route en die bevalt hem tot dusver werkelijk uitstekend. De juichplaat zegt alles.

Niet alleen Berghuis sprong gaten in de lucht. Dat deed het samba-duo Antony-Neres eveneens. Twee keer zelfs! Voor rust na een fraaie treffer van Antony en na de pauze waren de rollen omgedraaid en drukte Neres weer eens doeltreffend af.

Aanbevolen
Berghuis wil even genieten, maar daarna snel door naar volgende duel

Het recept is dan inmiddels bekend. Ze zoeken elkaar op, springen in de lucht tegen elkaar aan en laten zich dan rollend op de grond vallen. De drang om dit te doen, is zelfs zo groot, dat Antony zich losrukte van Sébastien Haller. De spits wilde de rechtsbuiten feliciteren met diens treffer, maar Antony wilde maar één ding: zijn kunstje verrichten met maatje Neres.

Op de foto’s hieronder dus vooral blijheid. Al had die blijheid vooral van de foto’s moeten spatten door uitzinnige supporters. Zingen, springen, juichen, pogo, alles! Dat stomme verhaal is inmiddels wel bekend. Hopelijk kunnen we zulke fraaie plaatjes na de achtste finales weer uitserveren.

De foto's hieronder zijn gemaakt door Pro Shots en Ajax Life. Stem je na het plaatjes kijken nog wel even op jouw Ajacied van de Wedstrijd?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >