Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: Rensch, Regeer of schuiven met Timber in klassieker?

Staat er een dikke streep door de naam van Noussair Mazraoui richting de klassieker? Zo duidelijk wilde Erik ten Hag dat niet zeggen, maar de trainer had ‘ernstige twijfels’ of Nous een rol van betekenis kan spelen in De Kuip. Daar moet dus een oplossing voor worden gevonden. Help jij Ten Hag een handje?

17 december 2021 - 10:17
Ten Hags Elf 1200
Zien we Rensch zondag aan de aftrap in De Kuip...? © Pro Shots

Mocht Mazraoui de aftrap daadwerkelijk niet halen, dan is dat hoe dan ook een lelijke streep door de rekening. De rechtsback draait een uitstekend seizoen en van de samenwerking met Antony worden we eveneens ontzettend blij. Sommige spelers begrijpen elkaar in het veld meteen en bij dit duo is precies daarvan sprake.

Maar goed, Ten Hag moet vermoedelijk dus op zoek naar een andere oplossing. Welke oplossing zou jij de trainer adviseren? Devyne Rensch lijkt de meest logische vervanger, maar er zijn meer alternatieven. Jurriën Timber kan ook als rechtsback uit de voeten, waardoor er een plekje centraal vrijkomt voor Perr Schuurs. Of durf jij het aan om Youri Regeer voor de leeuwen te gooien? Een tikje opportunistisch, maar jij mag het zeggen.

Aanbevolen
Ten Hag verwacht niks minder dan vlijmscherp Ajax in De Kuip

We kunnen ons voorstellen dat je wel meerdere noten wilt kraken. De roep om Nico Tagliafico is bijvoorbeeld tamelijk groot de laatste weken. Ruim jij een plek in voor de kleine Argentijn of kies je ‘gewoon’ voor Daley Blind? Of zelfs voor beiden? Blind naar het middenrif ten koste van Ryan Gravenberch zien we ook veel als suggestie voorbijschieten. Het is allemaal aan jou. Smaken genoeg.

We zijn echter vooral benieuwd naar de smaak die jij uitkiest. Dus hup, aan de slag! Open onze app of installeer deze als je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het duel met Feyenoord. Daarna is het een kwestie van je tactiek bepalen en een elftal Ajacieden te selecteren.

Klaar met puzzelen richting de klassieker onder hoogspanning? Deel jouw opstelling dan via de socials, voorzien van #tenhagself. En dan? Nou, lekker discussiëren met je medesupporters!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >