Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Overmars: ‘Ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben bij Ajax’

Wat is er fijner dan wakker worden met de maximale score in de groepsfase van de Champions League? Juist, wakker worden met volle buit én de bevestiging krijgen van de contractverlenging van Marc Overmars!

08 december 2021 - 09:31
Overmars En Sar 1200
Overmars spreekt over een uitstekende samenwerking met de directie. © AFC Ajax

Ajax maakte woensdagochtend via de officiële kanalen bekend dat de directeur voetbalzaken tot 2026 aan de club verbonden blijft. Dat nieuws was voorafgaand aan het Europese treffen met Sporting CP (4-2) al uitgelekt, maar de bevestiging liet nog even op zich wachten. Ach, wat maakt het uit. Nu kunnen we gewoon nóg een keer van dit heerlijke nieuws genieten.

Bovendien worden we van de fijne woorden van Overmars alleen maar blijer. “Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin en haal veel voldoening uit mijn werk,” stelt hij op de website van Ajax. “De samenwerking met mijn collega-directieleden is erg goed, net als met de mensen op De Toekomst met wie ik samenwerk op het gebied van scouting, jeugd, transfers en dergelijke. Ik heb het gevoel dat ik voorlopig nog niet klaar ben bij Ajax, dus ik ga hier graag nog door.”

Aanbevolen
Overmars blijft Ajax trouw en verlengt tot 2026

Het zijn teksten die bij iedere Ajacied een glimlach op het gezicht laten verschijnen. In de afgelopen maanden hebben we immers genoeg geruchten gelezen over de interesse van clubs als Newcastle United, FC Barcelona en Arsenal. Die kunnen nu stoppen met bellen, want Overmars zit voorlopig nog wel even goed in de Johan Cruijff Arena.

Erik ten Hag liet zich voor de aftrap van het Champions League-duel met Sporting al ontvallen dat hij bijzonder blij is met de contractverlenging van Overmars. “Dat is geweldig nieuws en een goede zaak voor Ajax,” zei hij tegen RTL 7. “Ajax is met iets moois bezig en Marc speelt daarin een belangrijke rol. In nauwe samenwerking met zijn scoutingteam en mijzelf stelt hij de selectie samen. Daarmee is hij een belangrijke factor en hij is daarnaast een belangrijk klankbord voor mij.”

De fraaie video die het mediateam van Ajax vervaardigde, lekte weliswaar een dag te vroeg uit, maar wij vonden het absoluut geen straf om de beelden nogmaals voorgeschoteld te krijgen. Met die boodschap plaatste Ajax het filmpje woensdagochtend dan ook opnieuw op alle clubkanalen. ‘Some movies are worth watching twice,’ was de begeleidende tekst. Gevolgd door: ‘Stop calling Marc.’

Daar sluiten we ons helemaal bij aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >