Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Overmars blijft Ajax trouw en verlengt tot 2026

Je hebt prima nieuws, je hebt goed nieuws, je hebt uitstekend nieuws en in dit geval hebben we zelfs de overtreffende trap van uitstekend nieuws. Directeur spelerszaken Marc Overmars weerstaat de lokroep van andere clubs en tekent bij in Amsterdam tot de zomer van 2026. Een fraaie video van Ajax lekte voortijdig uit.

07 december 2021 - 20:07
Overmars 1200
Overmars gaat nergens heen en blijft 'gewoon' in Amsterdam! © Pro Shots

Overmars (48) vergeleek de transfermarkt eerder al eens met een visafslag, maar wel eentje waar hij de laatste jaren goede dingen heeft gedaan voor Ajax. Hij is bezig aan alweer zijn negende seizoen als directeur spelerszaken in de Johan Cruijff Arena. Hij voelt zich inmiddels als een vis in het water aan de onderhandelingstafel. Zelf beschouwt hij het aantrekken van Dusan Tadic en Daley Blind als zijn beste beslissingen.

Op de klanken van ‘Geef Mij Maar Amsterdam’ zien we in een uitgelekt filmpje dat Overmars zich langer aan Ajax bindt. In ons magazine Ajax Life stelde de voormalig aanvaller zichzelf al eens te zien als een ‘Amsterdams boertje’, die de Europese trein al een keer of zes had laten lopen. “Dan komt hij ook niet snel meer. Dat vind ik ook prima. Ik ben van Amsterdam gaan houden, maar ben nog steeds een boertje uit Epe.”

In de helaas uitgelekte bekendmakingsvideo van Ajax zien we Overmars in een Amsterdamse kroeg zitten. Als een heerlijk Mokums schoffie geportretteerd. Op de achtergrond klinken voicemails van clubs (Arsenal, FC Barcelona, Newcastle United?) die tevergeefs boodschappen inspreken. Aan het einde neemt Overmars een ferme slok Bacardi cola. Eens wat anders dan koffie. De tekst ‘Overmars 2026’ verschijnt in beeld.

Heerlijk. En proost!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >