Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Martínez krijgt eindelijk welverdiende wallpaper voor op jouw mobieltje!

Weet je wie er al een poosje aanspraak maakt op een toffe wallpaper? Lisandro Martínez! De Argentijn speelt tot dusver een uitstekend seizoen en samen met Jurriën Timber vormt hij een haast onneembare horde. Downloaden maar!

03 december 2021 - 10:20
Wpmartinez800
Scroll meteen naar beneden voor onze nieuwste wallpaper! © Pro Shots

Ajax vond dit seizoen al 48 keer het net. Dat is knap, fijn, leuk en geweldig, maar laten we vooral niet vergeten hoe gesloten de boel achterin wordt gehouden. Na vijftien speelronden staat de teller nog altijd pas op twee tegentreffers. Een indrukwekkend laagterecord. Martínez mogen we daar ook gerust een bosje bloemen voor sturen. Of hem belonen met een wallpaper.

Aanbevolen
Ten Hag weerspreekt vormdip Gravenberch: ‘Hij haalt een heel stabiel niveau’

We kiezen voor dat laatste, want dan heb jij er ook nog wat aan. Hoe? Door onderstaande wallpaper als achtergrondje voor je mobieltje te kiezen. We sluiten niet uit dat Martínez zelfs ongewenste telefoontjes, appjes en andere meuk voor je tegenhoudt. De verdediger vormde ook tegen Willem II weer een slot op de deur en wist aan de andere kant zelfs te scoren.

Tja, dan is er voor ons ook geen houden meer aan. Die wallpaper is dik, dik en dik verdiend! We vinden het trouwens leuk als je na het installeren een screenshotje stuurt van je verse telefoonachtergrond. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >