Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Los rebus op en puzzel jezelf naar sjaal van Ajax - Sporting!

Er staat een historische wedstrijd voor de deur. Eentje waarin Ajax de maximumscore in een CL-groepsfase kan behalen. De ploeg moet het zonder supporters doen, dat wel. Precies daarom maak jij kans op een tof aandenken aan dit duel! Maar daar moet je wel eerst wat voor doen…

06 december 2021 - 10:59
Prijsvraagrebus800
Kijk, dit zijn de sjaals die je kunt winnen! © Ajax Life

Wat dan precies? Nou, de rebus onderaan deze pagina oplossen! Als je alle emoticons en aanwijzingen ontcijfert, kom je tot een prijsvraag. Op deze vraag dien je weer antwoord te geven. Je vult dus twee antwoorden in: de ontcijferde vraag én het antwoord op die vraag. 

Onder de goede inzendingen verloten we tien sjaals van het duel tussen Ajax en Sporting CP. Een mogelijk historische wedstrijd, waarin de Ajacieden achttien punten uit zes Champions League-groepsduels kunnen behalen. Dat zou de eerste keer ooit in de Ajaxgeschiedenis worden, terwijl slechts zeven ploegen eerder deze maximumscore behaalden.

Des te stommer is het dat we Sporting-thuis niet in het stadion mogen meemaken. We zijn veroordeeld tot kijken voor de televisie. Dat is niet leuk, dat doet pijn en dat is gewoon simpelweg verschrikkelijk. We hopen de pijn wat te kunnen verzachten met deze prijsvraag, in de vorm van een tof aandenken aan een memorabele groepsfase.

Heb je de rebus opgelost en het antwoord op de vraag gevonden? Laat deze dan achter in het formulier hieronder. Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare krijgen tot zondag 12 december de tijd om de puzzel te ontcijferen. Succes!

Rebus Sporting

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >