Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ingetogen juichen met topscorer Haller op wallpaper!

Bestaat er ook zoiets als een wintertopscorer? We vragen dit voor Sébastien Haller. In een wedstrijd waar maar weinig lukte, vond de spits toch twee keer het net. We juichen daarom ingetogen op de laatste wallpaper van 2021.

23 december 2021 - 10:19
Wpajafor800
Zo fraai als het vijfde doelpunt was, zo koel reageerde Haller. © Pro Shots

Je koopt er helemaal niks voor, maar we gokken zomaar dat Haller het stiekem toch lekker vindt dat hij als aanvoerder van de topscorerslijst de winterstop ingaat. De spits legde er dit seizoen twaalf competitietreffers in, waarvan hij er twee tegen Fortuna Sittard (5-0) maakte.

Toch was het niet de avond van Haller. Hij had ruzie met de bal, kwam niet lekker in zijn spel en miste twee grote kansen. Precies daarom was het fijn dat hij vanaf elf meter mocht aanleggen. Een rake pingel is altijd goed voor het zelfvertrouwen.

Wat heet! Nog geen drie minuten later werkte Haller weer een bal tegen de touwen. Deze was nét een stukkie harder dan de strafschop. Oké, een heel stuk harder. Snoeihard, zeg maar. Zo in het dak van het doel. Een prima toetje op de woensdagavond. 

Aanbevolen
Ten Hag ziet vooral bij jonge spelers dat ‘de tank even leeg is’

Zo fraai als het doelpunt was, zo koel reageerde Haller. We zien de spits sowieso nooit heel emotioneel juichen na een treffer, op een paar momenten na. Het hoort een beetje bij zijn karakter en heeft misschien ook wel te maken met de lege stadions.

Hopelijk zien we na de winterstop weer een gevulde Johan Cruijff Arena, want dit is drie keer niks. Tot die tijd kun je in ieder geval wel ingetogen juichen met Haller als telefoonachtergrond.

In 2022 komen we weer met verse plaatjes. Beloofd!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >