Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Fotoverslag van fijne vijfklapper die publiek op de tribunes verdiende

De openingstreffer van Antony tegen Willem II was er eentje van grote schoonheid. Eentje die vooral duidelijk maakte hoe vreselijk het is om voor lege stoeltjes te voetballen. Een orkaan van geluid had moeten losbarsten na de doeltreffende uithaal. Niks van dat alles. Gelukkig hebben we de foto's nog.

03 december 2021 - 09:47
Danilo 1200
Danilo is eindelijk trefzeker als invaller en dat moet hem goed doen! © Pro Shots

Het was doodstil rond de Johan Cruijff Arena, terwijl de Ajacieden zich in het stadion al aan het opwarmen waren. De tourniquetjes bleven gesloten en de rood verlichte kruisjes gingen nooit op groen. Ellende. Tijdens de wedstrijd was elke balaanraking te horen, evenals de coaching van de spelers. Supportersgeluid moest je er zelf bij bedenken.

De supporters moesten door coronamaatregelen echter thuis blijven en dat was moeilijk te verteren. Zeker omdat Ajax na wat moeizame potjes in de eredivisie weer eens flink uit zijn slof en een oude voetbalschoen schoot. Vijf treffers! Zes zelfs, als de arbitrage niet zo raar had gedaan bij het annuleren van Sébastien Hallers doelpunt.

Aanbevolen
Martínez krijgt eindelijk welverdiende wallpaper voor op jouw mobieltje!

Willem II parkeerde dan ook niet de bus, zoals veel andere ploegen tegen Ajax wel doen. De Tilburgers kregen wel meteen de rekening gepresenteerd. Wij presenteren zoals te doen gebruikelijk een fotoverslag. Zonder supporters op de plaatjes. Dat went nooit. Bah. 

De foto's zijn trouwens gemaakt door Pro Shots en Ajax Life. Stem je na het plaatjes kijken nog wel even op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dank!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >